Dostava in montaža

Vaš partner v svetu lesnoobdelovalnih strojev KDT

Pri prodjetju Lesmak d.o.o. smo zavezani k zagotavljanju vrhunske storitve dostave in montaže za vse vaše potrebe pri lesnoobdelovalnih strojih. Naša ekipa strokovnjakov z bogatimi izkušnjami in specifičnim znanjem je tukaj, da vam zagotovi brezhibno izkušnjo od začetka do konca.

1. Strokovni serviserji z bogatimi izkušnjami

Naši serviserji so izkušeni strokovnjaki na področju CNC klasičnih, pretočnih in nesting cnc strojev, razrezovalk in robnih lepilk. Z večletnimi izkušnjami zagotavljamo, da je vsak stroj, ki zapusti naše prostore, pripravljen na dolgoletno zanesljivo delovanje.

2. Celovita postavitev in zagon stroja

Ko stroj dostavimo na vašo lokacijo, ne samo, da ga namestimo, ampak ga tudi skrbno pregledamo, nastavimo in izvedemo zagon. Poleg tega nudimo tudi šolanje za delo na stroju, da se zagotovi, da ste popolnoma opremljeni za njegovo učinkovito in varno uporabo.

3. Brezskrbna montaža s strani naših serviserjev

Naši strokovnjaki poskrbijo za celoten proces montaže vašega novega stroja. Od pravilne namestitve do natančnih nastavitev in priprave na takojšnjo uporabo, zagotavljamo, da je vse izvedeno v skladu z najvišjimi standardi.

4. Prilagodljive možnosti dostave 

Za dostavo uporabljamo zunanje prevoze, vključno s kamionom, če ima stranka zagotovljen primeren viličar. V primeru potrebe naročimo avtodvigalo ali kamion z dvigalom za razklad strojev do teže 8 ton. Ta pristop nam omogoča, da vam stroj dostavimo kjerkoli in kadarkoli, ob tem pa zagotovimo varnost in zanesljivost prevoza.

Zaupajte nam in si zagotovite brezskrbno dostavo ter montažo vaših lesnoobdelovalnih strojev KDT. Z nami je vaša oprema v varnih rokah – od naših servisnih prostorov do vaše delavnice.

Kontakt:

Za vsa morebitna vprašanja in pomisleke kontaktirajte našo ekipo!

+386 51 671 940
+386 1 562 00 05
info@lesmak.si