O podjetju

Naše podjetje – Lesmak d.o.o.

Lesmak, ustanovljeno leta 2006 kot partnersko podjetje Lestroj d.o.o., je specializirano za dobavo, montažo in servisiranje vrhunskih strojev in tehnoloških rešitev za obdelavo lesa. Od leta 2019 sodeluje z vodilnim kitajskim proizvajalcem strojev KDT, ki ima razvojni oddelek v Južni Koreji.

Danes KDT zaposluje več kot 2000 ljudi, je uvrščen na borzo in letno proizvede približno 20.000 strojev. Podjetje je največji svetovni proizvajalec robnih lepilk. Njihova zavezanost vrhunski kakovosti, hitra prilagodljivost trgu, promptne dobave in izjemno konkurenčne cene strojev in nadomestnih delov so razlog, zakaj se vse več mizarskih podjetij odloča za njihove izdelke.

Lesmak zastopa KDT stroje na območju Slovenije, Hrvaške, Bosne in Herzegovine, Srbije, Makedonije ter Črne Gore.

Lesmak d.o.o. je bil ustvarjen z namenom, da vsak lesar najde odličen stroj, ki je močan, zanesljiv in predvsem cenovno dostopen.

Prizadevamo si ustvariti ponudbo, ki bo odprla lesno industrijo za novo revolucijo. Trenutno svojim strankam zagotavljamo neverjetne stroje KDT, ki so v zadnjih letih doživeli najvišjo stopnjo rasti med vsemi večjimi ponudniki opreme! 

Od ustanovitve dalje vsem svojim strankam zagotavljamo:

  • Izdelke vrhunske kakovosti, ki bodo prinesli najboljše rezultate
  • Najboljša storitev za stranke in podpora v procesu uporabe strojev
  • Vse izobraževalno gradivo in podrobna navodila

Naša ekipa

Naša neverjetna ekipa nenehno išče nove metode in načine za predstavitev strojev, ki bodo spremenili način delovanja lesnopredelovalne industrije, zato ostanite z nami in dovolite, da vas vodimo skozi novo obdobje v naši industriji.

Ne prezrite stalnih akcij in novosti!

Spletna trgovina

Kontakt:

Za vsa morebitna vprašanja in pomisleke kontaktirajte našo ekipo!

+386 51 671 940
+386 1 562 00 05
info@lesmak.si