Programska oprema

Spoznajte LestrojBox!

Predstavljamo program LestrojBOX za najbolj enostavno proizvodnjo ploskovnega pohištva v kombinaciji s črtnimi kodami in cenovno dostopnim in natančnim cnc strojem Startech cn plus. LestrojBox je program: – ki se ga naučite v le nekaj urah, – enostavno izberete tip omare, – izberete vse parametre kot so dimenzije, police, predali, podnožje, vrata, itn…, – program vam avtomatsko kreira krojne liste, popis materiala, nalepke za črtne kode, izdela programe za cnc. Torej enostavna priprava, a še bolj enostavno delo na cnc-ju.

Ne potrebujete izkušenega mizarja za delo na cnc. Delo s črtnimi kodami omogoča samostojno delo tudi študenta ali neizkušenega delavca, ki ga lahko hitro naučite. Torej, s kadrom ne bo več problema, napake se bistveno zmanjšajo in delovni proces je zelo hitrejši!

Video predstavitev:

Za lažje življenje in mizarstvo, TPA programska oprema je del naše ponudbe!

Našim bodočim in sedanjim strankam z veseljem predstavljamo programsko opremo TPA, ki vsakemu mizarju neizmerno olajša delo! Za vse informacije o TPA opremi obiščite njihovo spletno stran!

Klikni tukaj!

Ponujamo aplikacije, ki konfigurirajo in programirajo strojno avtomatizacijo, uporabniške vmesnike, prilagojene različnim vrstam aplikacij, in programsko opremo za izvedljivo delo (CAD/CAM, nesting in drugi optimizatorji).

Programska oprema TPA CAD italijanskega proizvajalca je znano programsko orodje, ki ga uporabljajo znani proizvajalci strojev CNC, kot so Felder, Brema, Vitap in Busellato. TPA CAD je parametričen program z zmogljivim 3D grafičnim vmesnikom za izdelavo ploskovnega pohištva, je enostaven za uporabo in dovolj zmogljiv in fleksibilen tudi za zahtevnejše uporabnike. Dodaten modul CADNESTING je priložen v standardni opremi in omogoča učinkovito optimizacijo razreza obdelovancev pravilnih in nepravilnih oblik za maksimalen izkoristek materiala.

Kontakt:

Za vsa morebitna vprašanja in pomisleke kontaktirajte našo ekipo!

+386 51 671 940
+386 1 562 00 05
info@lesmak.si