Servis

Tehnična servisna podpora

Poleg naših storitev dostave in montaže vam zagotavljamo tudi celovito tehnično servisno podporo. Razumemo, da je podpora po nakupu ključnega pomena za nemoteno delovanje vaših strojev. Zato smo tukaj za vas, da vam pomagamo pri vseh tehničnih vprašanjih ali težavah, ki se lahko pojavijo.

1. Podpora na terenu

Naši izkušeni serviserji so pripravljeni priti na vašo lokacijo, da vam zagotovijo neposredno tehnično podporo. Ne glede na to, ali gre za rutinsko vzdrževanje, diagnostiko napak ali nujne popravke, naša ekipa zagotavlja hitro in učinkovito rešitev.

2. Podpora preko telefona

Za hitra vprašanja ali manjše težave smo dosegljivi tudi preko telefona. Naša ekipa strokovnjakov vam lahko pomaga z nasveti in navodili, ki vam bodo pomagali hitro rešiti težavo ali izboljšati delovanje vašega stroja.

3. Online Pomoč

V dobi digitalne tehnologije ponujamo tudi online podporo. Preko različnih digitalnih platform lahko nudimo podrobna navodila, vodene postopke za odpravo težav ali celo daljinsko diagnostiko. Ta pristop omogoča hitro in učinkovito reševanje težav, ne glede na to, kje se nahajate.

Naš cilj je zagotoviti, da vaši stroji delujejo brezhibno in da ste vi popolnoma zadovoljni z našimi storitvami..

Kontakt:

Za vsa morebitna vprašanja in pomisleke kontaktirajte našo ekipo!

+386 51 671 940
+386 1 562 00 05
info@lesmak.si