fbpx

Nesting Razrez KDT S Kapaciteo 30 Plošč / Uro

Nesting razrez KDT s kapaciteto 30 plošč na uro je visokozmogljiv stroj, namenjen natančnemu in učinkovitemu razrezu plošč. Ta stroj je zasnovan za optimizacijo izkoristka materiala z uporabo napredne nesting tehnologije, ki omogoča maksimalno izrabo plošč. Z zmogljivostjo do 30 plošč na uro je idealen za intenzivno proizvodnjo v industrijskih okoljih, kjer so ključni hitrost, natančnost in zmanjšanje odpadkov. Sistem zagotavlja visoko stopnjo avtomatizacije in prilagodljivosti, kar omogoča prilagajanje različnim zahtevam in specifikacijam obdelave.

Pošljite povpraševanje

ali nam pišite na info@lesmak.si

Upload Image...

Katalog KDT

Preberite katalog lesnoobdelovalnih strojev KDT

KATALOG

KDT Woodworking Machinery

Predstavitveni video

KDT Lesnoobdelovalni stroji

Podjetje KDT Woodworking Machinery je, specializirano za proizvodnjo strojev in opreme za obdelavo lesa. Gre za enega vodilnih proizvajalcev v tem sektorju, ki ponuja širok spekter strojev za različne aplikacije v lesni industriji, kot so CNC stroji, žage, obdelovalni centri, robne lepilke itd. Stroji proizvajalca KDT so znani po naprednih tehnologijah, avtomatizaciji in zanesljivosti, zaradi česar so priljubljeni pri proizvajalcih pohištva in drugih izdelkov iz lesa po vsem svetu.

Podjetje se osredotoča na zagotavljanje kakovostne opreme za optimizacijo proizvodnih procesov in izboljšanje učinkovitosti obdelave lesa.