Robna lepilka KDT KE-665 JSKA

Pomik 16-23 m/min

Robna lepilka KDT KE-665 JSKA je prenovljen model najbolj prodajne lepilke na evropskem trgu. Pomik 16-23 m/min, industrijski agregati, kompletna oprema, pnevmatske nastavitve. Gre za optimalno razmerje med izjemno zanesljivostjo, velikostjo, produktivnosti in dostopne cene. Poleg tega je vzdrževanje zelo enostavno in cenovno ugodno.

Pošljite povpraševanje

ali nam pišite na info@lesmak.si

Katalog KDT

Preberite katalog lesnoobdelovalnih strojev KDT

KATALOG

Robna lepilka KDT KE-665 JSKA

Robna lepilka KDT KE-665 JSKA je prenovljen model najbolj prodajne lepilke na evropskem trgu. Gre za optimalno razmerje med izjemno zanesljivostjo, velikostjo, produktivnosti in dostopne cene. Poleg tega je vzdrževanje zelo enostavno in cenovno ugodno.

Zaradi manjše velikosti (5,8m dolžine) namenjena tako manjšim podjetjem kot tudi velikim podjetjem, da je stroj nadpovprečno produktiven in zanesljiv predvsem zaradi močno baze stroja (konstrukcije) in industrijskih agregatov. To pomeni da je stroj možno uporabljati 24 ur na dan in 7 dni na teden, pri čemer ohranja visoke standarde kakovosti. 

Delovni agregati

DIA predrezkarji, nanos lepila, pritisna cona 5 valjev, čelilniki, nagibni rezkarji, rondomat 2 motorja, okrogla in ravna postrgala, ščetke, nanos tekočin.

Osnovne lastnosti stroja

  • Hitrost pomika 16-23 m/min
  • Pnevmatski pomiki za pritisno cono, nagibni rezkar in okrogla postgala
  • Industrijski PC računalnik
  • Intuativna programska oprema za enostavno on hitro delo – 12 delovnih programov
  • Višina obdelave 10 - 60 mm
  • Dimenzije 5850x940x1960 mm, teža 2500 kg.

Prednosti industrijske konstrukcije

Zelo robustna monolitna in toga konstrukcija stroja, ki je dimenzionirana z najsodobnejšimi orodji 3D programe za izračun in načrtovanje, zagotavlja visoko stabilnost in omogoča neprekinjeno delovanje stroja 24 ur na dan, 7 dni v tednu, pri čemer ohranja visoke standarde kakovosti.  KDT uporablja najnovejšo tehnologijo za izdelavo monolitnih ogrodij, z izbiro najbolj kakovostnega materiala, robotskega varjena, umetnega staranja za razbremenitev napetosti v konstrukciji in rezkanja na najsodobnejših CNC strojih.

KDT vam zagotavlja najbolj zanesljivo delovanje skozi ure in ure, dneve in dneve uporabe, brez stalnega nastavljanja stroja.

Premium lepilni kotliček

Sodobni lepilni menjalni kotliček omogoča enostavno uporabo EVA in PUR lepil. Omogoča enostavno avtomatsko menjavo lepila s pomočjo dodatne komore za shanjevanje, vzdrževanje in predhodno segrevanje lepilnega kotlička.

Dodatni kotliček (opc.) lahko predhodno segrejemo brez uporabe stroja, kar pomeni da pri menjavi tipa lepila ne izgubimo dragocenega časa. To pomeni da lahko v razmaku 2 do 3 minutah lahko uporabimo 2 različna lepila, kar je impresivno.

Predgretje lepila omogoča konstantno dodajanje minimalne količine lepila v glavni kotliček. To zagotavlja najbolj sveže lepilko skozi uporabo in posledično bolj kakovostne spoje.

Pnevmatski pomiki agregatov

Z pnevmatsko in ročno nastavitvijo lahko dosežemo popolnejši izgled pri različnih debelinah tankih trakov.  Numerični indikatorji nam omogoča enostavno in zanesljivo  nastavitev stroja.

Pogonski jermen namesto koles (opcija)

Večina industrijskih robilk ponuja opcijsko zgornji jermen za pomik obdelovancev skozi stroj. Ko jermen objame obdelovanec ga z manj izpostavljanja dotikov in možnosti prijemanju prahu na površino obdelovanca. Zelo priporočljivo pri uporabi zelo občutljivih površinah.

Učinkovite odsesovanje

Stroj ima že standardno nameščene priključke za odsesovanje. Le-ti so večjega premera, ki zagotavljajo bolj učinkovito odsesovanje.

2 različni enoti nanosa tekočine

Za perfektne končne rezultate so robne lepilke KDT opremljene z  nanosom ločilnega in čistilnega sredstva.

Ločilno sredstvo prepreči odvečnemu lepilu, da se ne sprime z gornjo in spodnjo površino ter čistilno sredstvo, ki pomagajo ščetkam in postrgalom k večji učinkovitosti.

Dvojni rondomat za popolne obdelane vogale

Rondomat je opremljen z dvema visokofrekvenčnima motorjema in pnevmatsko nastavitvijo pozicije z dvema pozicijama. Omogoča obdelavo 4 različnih profilov vogalov, ravnih in zaokroženih (softforming).

Ta rondomat omogoča obdelavo optično dovršenega vogala brez ročnega popravljanja.

Okrogla in ravna postrgala za top finiš

Industrijska postrgala svoje delo opravijo bolje kot običajno večina strojev na trgu. Stabilnost med obdelavo, veliki premeri kopirnih koles, učinkovito odsesovanje, pnevmatske klešče za odstranjevanje špen od obdelovancev.